Het meeste straatwerk wat door aannemingsbedrijf Evengroen wordt verricht is in opdracht van diverse gemeente. Zo werken wij al ruim 40 jaar voor de gemeente Waddinxveen. 

In de loop der jaren zijn daar een heel aantal gemeente bij gekomen waardoor het werkgebied van ons bedrijf enorm is toegenomen. Mede door deze werkzaamheden is de naam Evengroen in het gehele (even)groene hart goed bekend komen te staan. Wij zijn er dan ook trots op inmiddels voor zo'n zes gemeente en nog meer woningbouwvereningen uit deze regio werkzaam te zijn.

Uiteraard zijn wij daarnaast ook veel werkzaam voor particulieren. Dit werk bestaat wat meer uit het compleet bestraten van bijvoorbeeld voor- en achtertuinen tot oprijlaan of garageoprit.

Aangezien wij gebruik maken van diversen grote machines uit ons eigen wagenpark houden wij de werkzaamheden compleet in eigen beheer en werken wij dus (bijna) altijd met onze eigen mensen en voertuigen op verschillende grote projecten. Ook zijn wij de laatste jaren bezig met de afwerking rondom splinternieuwe kunstgrasvelden waardoor onze diensten zich alleen maar steeds verder uit kunnen breiden.

Kortom Evengroen is een bedrijf wat net werk leverd en altijd rekening houdt met de wensen van zijn klanten  • 15092006027
  • 15092006028
  • bestrating_hccartouche